Antrenament pentru gambe (picioare)

Antrenament pentru gambe (picioare)
Ridicari pe varfuri din stand la aparat:

Exercitiul se executa la un aparat special, un sistem de parghii, care permite folosirea unor greutati mari in deplina siguranta si cu o buna manevrabilitate. Din cauza faptului ca aceasta grupa musculara este deseori deficitara, recomandam sa se esaloneze 2 antrenamente pentru gambe, unul la finalul programului de coapse, iar al doilea intr-alta zi de maniera prioritara.

1. Aseaza-te la aparat in asa fel incat cele doua pad-uri (perne) sa se sprijine pe umeri si apoi urcate cu ambele picioare pe suportul de la baza aparatului.

2. Pozitioneaza-ti talpile ambelor picioare (nu calcaiele) pe suportul pentru acestea la o distanta egala cu latimea umerilor si indreapta-ti genunchii. Greutatea ar trebui sa fie transferata direct pe coloana vertebrala. Nu iti lasa fesele sa se intinda in spate.

3. Ridica-te pe degete cat de mult poti si ramai in pozitia asta cel putin 1 secunda. Cu cat reusesti sa te ridici mai mult, cu atat mai bine.

4. Lasa-ti calcaiele in jos si incearca sa atingi cu ele podeaua (ceea ce ar trebui sa fie imposibil; altfel, suportul nu este destul de inalt). Intinderea trebuie sa fie lenta si trebuie sa o menti 2-3 secunde in pozitia de jos a miscarii.

5. Treci la reperarea urmatoarea si ridica-te cat de mult posibil. Asigura-te ca genunchii nu ti se indoiesc cand te ridici pe degete. Executa 5-6 serii a cate 15-20 repetari.

Acest exercitiu de baza nu e “fancy” si te va ajuta sa-ti dezvolti masa musculara si iti va imbunatati aspectul picioarelor. O sa vezi ca peste cateva luni, vei fi nerabdator sa iti etalezi noile diamante.

Suport clienti L-V: 09.00-15.00

0362-805.529 contact@iproteine.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!