Batoane

Afiseaza: 1-8 din 8 produse

 Filtre
Batoanele proteice reprezintă o alternativă la suplimentele nutritive. Consumate în cantitate mică, nu vor putea asigura același necesar de proteine comparativ cu suplimentele nutritive, însă reprezintă o variantă mai "comodă" și mai rapidă de nutriție în anumite situații. Ținând cont de caracteristicile vieții moderne, unde un factor foarte important îl reprezintă timpul, batoanele pot fi soluția rapidă și la îndemâna oricui pentru a asigura organismului proteinele și vitaminele necesare în situațiile în care timpul sau locul nu vă permite să vă preparați suplimentele nutritive necesare.

Batoanele sunt suplimente nutritive cu un conţinut variabil de proteine, carbohidraţi, grăsimi, fibre vegetale.
Batoanele fară carbohidraţi, cu polioli, sunt excelente în timpul regimurilor fără carbohidraţi (dietă ketogenică) şi înainte de antrenament, pentru energie (dacă au trecut cel puţin 3 ore de la ultima masă).
Batoanele cu cereale sau fibre, sunt folosite ca înlocuitori de mese, cu rezervele de rigoare: nu conţin proteine de calitate, au în general un conţinut mare de carbohidraţi şi chiar și de grăsimi hidrogenate. De multe ori, batoanele pe care scrie "fitness" sunt practic identice din punct de vedere nutriţional cu batoanele considerate ca fiind "dulciuri".
Batoanele nu pot înlocui cu succes mesele obişnuite însă pot completa alimentaţia astfel încât un regim de slăbire să fie mai uşor de ţinut, cu rezultate optime şi fără a-ţi pune în pericol sănătatea.

Suport clienti L-V: 09.00-15.00

contact@iproteine.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!