Înlocuitori de mese

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Selectia ta:

Pret: 50 - 100 ×

Înlocuitori de masă / Meal Replacement

Suplimentele care înlocuiesc mesele sunt suplimente alimentare pe bază de proteine alături de un conţinut mediu de carbohidraţi. Acestea se numesc impropriu suplimente nutritive, deoarece constituie mese complete din punct de vedere nutriţional.

MRP este prescurtarea de la "Meal Replacement Powder" şi înseamnă o pudră care înlocuieşte masa obişnuită. Pentru a fi clasificat drept MRP, suplimentul alimentar trebuie ca printre altele, să conţină 20% carbohidraţi. Pe lângă proteine şi carbohidraţi, suplimentele MRP mai conţin vitamine, minerale, enzime, grăsimi sănătoase, lecitină, fibre alimentare şi diferite substanţe ajutătoare. Prezenţa carbohidraţilor, grăsimilor şi fibrelor pe lângă proteine este foarte importantă pentru a asigura un aport energetic distribuit cât mai uniform în timp.
 
Suplimentele din categoaria MRP sunt folosite pentru a completa mesele obişnuite, datorită uşurinţei în preparare (se amestecă pudra respectivă cu: apă, lapte sau diverse sucuri), conţinutului controlat de nutrienţi, conţinutului mare în proteine de calitate, digestiei uşoare.
 
Dacă urmăreşti acumularea de masă, atunci suplimentele din categoria MRP trebuiesc administrate/consumate de obicei între mesele obişnuite.
Dacă urmăreşti să slăbeşti, atunci suplimentele din categoaria MRP trebuiesc administrate/consumate în loc de mesele obişnuite, în acest caz însa, acestea trebuie să conţină şi fibre alimentare.
Prin “mese obişnuite” înţelegem aici una dintre cele 4-6 (sau chiar mai multe) perioade când mâncăm într-o zi, în formula clasică de regim alimentar în fitness.

Suport clienti L-V: 09.00-15.00

contact@iproteine.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!