Carbohidrați

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Selectia ta:

Pret: 50 - 100 ×

Carbohidrați

Ce sunt Carbohidrații (glucidele) ?
 
GLUCÍDA, glucide, s.f. Substanta organica naturala care contine carbon, hidrogen si oxigen, reprezentând un constituent fundamental al materiei vii si având un rol important in metabolism; hidrat de carbon, carbohidrat.
 
Carbohidrații sunt lanțuri de mici părți de zahăr și reprezintă principala sursă de energie a organismului. Glucoza în exces este depozitată sub formă de glicogen în ficat și, în cantități mai mici, în mușchi
 - Carbohidrații simpli sunt molecule mici. Datorită acestei dimensiuni reduse pot fi metabolizați repede și sunt cei care ne oferă cea mai rapidă sursa de energie. Aceștia se găsesc în zahăr. Evitați să consumați zahăr și alimente din faină albă sau rafinate.
 - Carbohidrații complecși sunt molecule mai mari iar din acest motiv durează mai mult până când metabolismul nostru îi procesează. Aceștia se găsesc în legume și cereale integrale. Carbohidrații complecși sunt de asemeni și o sursă de fibră în organism.
 
Fibra este o formă de carbohidrat pe care organismul nostru nu o poate digera și, ca atare, un bun factor ce poate ajuta la pierderea în greutate.

Suport clienti L-V: 09.00-15.00

contact@iproteine.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!